Nočná rybačka s energetickým nápojom

Publikované Zaradené v Skúsenosti zákazníkov

V letných horúcich dňoch (po tom, čo sa všetci turisti pri vodných plochách stihli okúpať a osviežiť) s príchodom večera začne teplota vody vo vodných nádržiach (tokoch) klesať. Ryby sa stávajú aktívnejšie a to je ten správny čas na oklamanie dravcov v letných mesiacoch.

S príchodom tmy nastáva pri vode kľud a hejná malých rybičiek sa sťahujú k hladine a bližšie k brehom. Samozrejme to vždy upúta pozornosť nočných dravcov, či už zubáčov, sumcov, no žiadnym prekvapením nebýva ani úlovok štuky, ostrieža, boleňa či jalca.

Dnes nebudem rozpisovať podrobnosti o tom, ako táto nočná rybačka dopadla. Pre mňa osobne bol najdôležitejší oddych a relax, ktorý si vždy pri nočnej rybačke užijem. Nočné posedenie s priateľmi a “tichými bláznami” ma vždy dobije pozitívnou energiou. Únava v nočných hodinách však vždy urobí svoje a aj z toho dôvodu som si spomenul na jedného môjho zákazníka z Bratislavy, ktorý v BA a okolí ponúka na únavu svoj vlastný recept.

Rybárska predajňa Fishing Planet

Keď po prvý krát vošiel môj obchodný zástupca do predajne Fishing Planet v Bratislave a ponúkol mu reklamný nápoj s vlastou potlačou (t.j. s vlastnou reklamou a vlastným grafickým designom) – Juraj Dobiš (majiteľ predajne) najskôr nechápavo krútil hlavou. Veď predsa: my sme tu rybárska predajňa a nie obchod s nápojmi, čo mi tu ten “obchoďák” ponúka. Keď však uvidel na tablete rôzne realizované vizualizácie a možnosti vlastného grafického spracovania potlače plechovky – dostal jeden výborný nápad.

nocna-rybacka-02

Energia na nočnej rybačke

Rozhodol sa, že aj on si dá vyrobiť vlastne plechovky s energetickým nápojom (tekutina – BOSS energy drink) a bude ho predávať svojim zákazníkom. Motto: Doprajte si energiu na nočnej rybačke!

Jurajovi Dobišovi sa nápad: potlačiť si energetický nápoj vlastnou reklamou presne na mieru, páčil od prvej chvíle. Je to jednoducho možnosť, ako prezentovať svoju firmu, svoje výrobky alebo vlastné aktivity – a to všetko zabalené do grafického vizuálu presne podľa jeho predstáv. Myšlienka, že bude mať vlastný energetický nápoj, ktorý môže predávať svojim zákazníkom a zároveň si bude môcť budovať image spoločnosti – ho nakoniec presvedčila, že toto je výborná cesta, ako propagovať svoju predajňu.

nocna-rybacka-05

Dodanie potrebnej energie vo forme energetického nápoja sa na nočnej rybačke vzdy zíde. Ostatne – sám majiteľ predajne Fishing Planet je vášnivý rybár a preto veľmi dobre pozná, že častokrát sa skôr či neskôr únava dostaví. Energetický nápoj poskytne potrebnú energiu a zároveň urobí perfektnú rekamu jeho vlastnej predajne rybárskych potrieb.

nocna-rybacka-06

Spokojnosť zákazníka je najlepšia odmena

Energetické nápoje potlačené vlastnou reklamou dodávam do predajne Fishing Planet už 2 roky – a to pravidelne. Juraj Dobiš ako majiteľ je spokojný, pretože sa mu dostáva veľmi veľa pozitívnych ohlasov od svojich zákazníkov. A pokiaľ sú spokojní aj rybári, ktorí reklamný nápoj pijú pri nočnej rybačke – je to asi najlepšia odmena. A hlavne – je to vynikajúca reklama, ktorá výborne chutí a dodá potrebnú energiu.

Ak aj vy máte záujem o reklamný nápoj s vlastnou potlačou, neváhajte nás kontaktovať. Naši grafici vám vyrobia grafický návrh presne podľa vašich predstáv.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *